FII in echipa

Dorim sa demaram mai multe actiuni pe termen scurt si mediu. Asa cum am mentionat, acestea nu pot fi proiectate si implementate fara sprijinul vostru.
De aceea, cautam 4 voluntari – studenti ai facultatii – care sa se alature echipei noastre in vederea realizarii planurilor propuse.
Pentru aceasta, cei interesati pot sa trimita prin posta electronica la kiwi AT infoiasi.ro o scrisoare de intentie si un CV, in format text, HTML ori PDF. Termenul-limita este de 01 martie 2008.
Speram sa avem cit mai multe propuneri din partea voastra.

Reclame
Publicat în echipa, FII. Etichete: , , , . 2 Comments »

2 răspunsuri to “FII in echipa”

 1. busaco Says:

  Am primit urmatoarea intrebare: As dori sa cer mai multe informatii despre ce trebuie sa faca cei patru voluntari.

  Cei patru voluntari trebuie in primul rind sa aiba idei, adica imaginatie in ceea ce priveste imbunatatirea si/sau schimbarea atmosferei din facultate.

  De asemenea, speram (si) prin intermediul lor sa stabilim un real dialog intre toate categoriile de persoane implicate in viata din facultate – studenti, profesori, secretariat, personal auxiliar etc.

  Vedem o echipa de studenti dinamica, in continua evolutie.

  Stim, pentru moment, ce nu vor trebui sa faca voluntarii: sa vina si sa stea la sedinte lungi, sa implementeze aplicatii (decit daca doresc neaparat), sa spuna „da” la toate afirmatii facute de restul echipei, sa piarda timp cu activitati plictisitoare.

 2. Studenti @ FII in echipa « FII Student Says:

  […] Posted 6 – martie – 2008 Studentii membri in echipa noastra – vezi mesajul privitor la FII in echipa – […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: